Anmälan & Köpvillkor

ANMÄLAN


Anmälan sker via bokningsformuläret som du hittar genom att följa bokningslänken under respektive kurs på sidan KURSER när anmälan är öppen.


Du får en bokningsbekräftelse på att vi tagit emot din anmälan inom tre arbetsdagar. Om du inte får en bokningsbekräftelse - maila oss!


Kallelse för kursen kommer ungefär en vecka innan kursstart. Efter att du anmält dig är det bra om du själv noterar när kursen startar och var den hålls.


Observera att vi endast skickar ut kallelse och faktura via epost! Om du inte får en bekräftelse i din epost, kolla din skräppost så det inte råkat hamna där.


Du måste vara anmäld till kursen för att prova på. Vi kan inte hålla en plats på en kurs utan en fullständig anmälan. Om du inte dyker upp första kurstillfället och inte har hört av dig och meddelat detta förlorar du din plats.


Anmäler du dig till en kurs som är fullbokad blir du erbjuden en köplats eller plats på liknande kurs. Vi fyller på kursen under terminens början om det skulle bli platser pga avanmälningar.ÅTERANMÄLAN

Mellan hösttermin och vårtermin tillämpar vi automatisk återanmälan, du behöver då inte anmäla dig igen om du vill fortsätta. Skulle det ske förändringar i vårt kursutbud inför en vårtermin som gör att återanmälan inte är möjlig informerar vi om detta.


Om du inte vill fortsätta på din kurs efter en hösttermin ska du meddela oss detta via mail så att vi kan erbjuda platsen till någon annan.


Mellan vår och höst kan det ske större förändringar i livet och även kursutbudet, därför behöver du själv återanmäla dig till hösten om du vill fortsätta på kursen. Om du har gått en kurs under våren har du förtur på platserna tom 31/5.
KÖPVILLKOR


Anmälan är bindande.


När du anmäler dig till en kurs får du en plats, antingen direkt på kursen, eller en reservplats om kursen är fullbokad.


Du får en bekräftelse inom ett par dagar på att vi har tagit emot din anmälan, och en kallelse ca en vecka innan kursstart. Observera att vi skickar kallelser och fakturor endast via e-post. Om du inte fått något mail - kolla så det inte råkat hamna i din skräppost.PROVA PÅ

Första gången du deltar är en "prova på"-gång. Efter ditt första kurstillfälle har du tre dagar på dig att avanmäla dig via epost om du känner att du inte vill fortsätta.

Har du gått kursen tidigare terminer räknas inte din första gång för terminen som prova-på.


Har vi inte fått in en avanmälan inom tre dagar efter ditt första kurstillfälle är du registrerad på kursen och vi kommer då att skicka en faktura till dig.

Prova på gäller inte dagkollo och workshops.DELBETALNING

Om du vill dela upp din betalning (3 delbetalningar) ska du meddela detta i samband med anmälan.


Vid delbetalning tillkommer en administrativ avgift á 100 kr.ÅTERBETALNING / AVDRAG

Kursavgiften återbetalas inte.


Avdrag på kursavgiften ges endast om du inte kunnat starta kursen från början pga att du stått som reserv och blivit erbjuden plats efter start, eller om du inte fått det antal tillfällen som avtalats pga att vi ställt in tillfällen under terminen som inte kunnat tas igen under terminstiden (se nedan under terminstider). Det avtalade antalet tillfällen står i din kallelse, samt i informationen under varje kurs på hemsidan.


Om en pedagog blir sjuk tillsätter vi i möjlig mån vikarie för lektionen. Om vikarie inte finns att tillgå kan lektionen behöva ställas in. Du meddelas då via sms så snart som möjligt. Om vi behöver ställa in ett eller flera tillfällen under terminen tar vi igen dessa genom att förlänga terminen, så att ni ska få det antal tillfällen som anges i kursinformationen.


Om du har blivit sjuk eller skadad och inte kan slutföra kursen kan vi ge återbetalning på del av kursavgift (ej administrationsavgifter) mot uppvisande av läkarintyg.TERMINSTIDER

Under varje kurs står när kursen startar och hur många tillfällen den består av.

Observera att nedanstående terminstider kan komma att förändras pga läget med covid-19. 


Höstterminen kan som tidigast starta 15/8 och förlängas t o m 20/12.

Vårterminen kan som tidigast starta 7/1 och förlängas t o m 5/6.

Vi har ingen verksamhet under skollov (sportlov, påsklov och höstlov) samt på röda dagar och allmänna helgdagar, om inget annat specifikt anges i din kurskallelse eller i separat information.


För att vi ska kunna starta en kurs krävs ett minsta antal deltagare. Vi förbehåller oss rätten att skjuta upp en kursstart eller ställa in en kurs om minsta deltagarantal ej är uppfyllt.


När du skickar in din anmälan samtycker du till dessa villkor.SÄRSKILDA VILLKOR FÖR KOLLO:

Begränsat antal platser. Efter anmälan får du bekräftelse på om du fått plats inom några dagar. Blir du erbjuden en plats är anmälan bindande.

Kursavgiften betalas i förskott, du får en faktura i ett separat mail innan start. 

För sommarkollo 2020 ska avbokning ske senast 14 dagar innan kollots första dag.
Vid avbokning senare än 14 dagar innan faktureras 50% av deltagaravgiften.
Vid avbokning senare än 7 dagar innan faktureras full deltagaravgift.Copyright © All Rights Reserved