Anmälan & Köpvillkor

ANMÄLAN


Anmälan sker via bokningsformuläret som du hittar genom att följa bokningslänken under respektive kurs på sidan KURSER när anmälan är öppen.


Du får en bokningsbekräftelse på att vi tagit emot din anmälan inom tre arbetsdagar. Om du inte får en bokningsbekräftelse - maila oss!


Kallelse för kursen kommer ungefär en vecka innan kursstart. Efter att du anmält dig är det bra om du själv noterar när kursen startar och var den hålls.


Observera att vi endast skickar ut kallelse och faktura via epost. Om du inte får en bekräftelse i din epost, kolla din skräppost så det inte råkat hamna där.


Du måste vara anmäld till kursen för att prova på. Vi kan inte hålla en plats på en kurs utan en fullständig anmälan. Om du inte dyker upp första kurstillfället och inte har hört av dig och meddelat detta riskerar du att förlora din plats. För att inte bli debiterad för kursen behöver du avanmäla dig oavsett om ni närvarat på kursen eller ej. OBS: Att inte dyka upp räknas inte som en avanmälan.


Anmäler du dig till en kurs som är fullbokad blir du erbjuden en köplats eller plats på liknande kurs. Vi fyller på kursen under terminens början om det skulle bli platser pga avanmälningar.


Din plats på kursen är personlig och kan inte överlåtas. ÅTERANMÄLAN


Mellan hösttermin och vårtermin tillämpar vi automatisk återanmälan, du behöver då inte anmäla dig igen om du vill fortsätta. Skulle det ske förändringar i vårt kursutbud inför en vårtermin som gör att återanmälan inte är möjlig informerar vi om detta.


Om du inte vill fortsätta på din kurs efter en hösttermin ska du meddela oss detta via mail så att vi kan erbjuda platsen till någon annan.


Mellan vår och höst kan det ske större förändringar i livet och även kursutbudet, därför behöver du själv återanmäla dig till hösten om du vill fortsätta på kursen. Om du har gått en kurs under våren har du förtur på platserna tom 31/5.
KÖPVILLKOR


Anmälan är bindande.


När du anmäler dig till en kurs får du en plats, antingen direkt på kursen, eller en köplats om kursen är fullbokad.


Du får en bekräftelse inom ett par dagar på att vi har tagit emot din anmälan, och en kallelse ca 1-2 veckor innan kursstart. Observera att vi skickar kallelser och fakturor endast via e-post. Om du inte fått något mail - kolla så det inte råkat hamna i din skräppost.PROVA PÅ


Första gången du deltar är en "prova på"-gång.

Vill du inte fortsätta kursen ska du avboka din plats inom tre dagar via mail eller telefon. Då får du en faktura för provapå-avgift.

Prova på avgiften är 200 kr för lektion 40-60 min, 300 kr för lektion 70-90 min, detta är en fast, administrativ kostnad.


Har vi inte fått in en avanmälan inom tre dagar efter ditt första kurstillfälle är du registrerad på kursen och vi kommer då att skicka en faktura för hela kursavgiften till dig.

Har du gått kursen tidigare terminer räknas inte din första gång för terminen som prova-på.

Prova på gäller inte dagkollo, workshops och kortkurser (upp till 4 lektioner).DELBETALNING


Om du vill dela upp din betalning på 2 delbetalningar ska du meddela detta i samband med anmälan.


Vid delbetalning tillkommer en administrativ avgift á 100 kr.ÅTERBETALNING / AVDRAG


Kursavgiften återbetalas inte.


Om en pedagog blir sjuk tillsätter vi i möjlig mån vikarie för lektionen. Om vikarie inte finns att tillgå kan lektionen behöva ställas in. Du meddelas då via sms så snart som möjligt. Om vi behöver ställa in ett eller flera tillfällen under terminen tar vi igen dessa genom att förlänga terminen, så att ni ska få det antal tillfällen som anges i kursinformationen.


Om du har blivit sjuk eller skadad och inte kan slutföra kursen kan vi ge återbetalning på återstående del av kursavgift (ej administrationsavgifter) mot uppvisande av läkarintyg.


Om vi tvingas avbryta verksamheten pga omständigheter vi inte kan råda över kan vi gå över till alternativ undervisning, t ex utomhusträffar eller distanslektioner. Vi återbetalar inte kursavgifter i dessa fall. 


RABATTER


För att använda en rabatt ska du ange rabattkoden vid bokning, i avsett fält för detta.


FAMILJERABATT

Om en eller flera personer inom samma hushåll går flera kurser hos oss får ni familjerabatt. För att använda familjerabatten ska ni kryssa i rutan för detta i bokningsformuläret. 

Familjerabatten ger 20% rabatt på de/den billigaste kurserna. Ni betalar endast fullpris för den dyraste kursen i er bokning. 

Familjerabatten gäller endast ordinarie terminskurser.

Vem räknas som familj? Personer som delar hushåll eller ingår i samma familj och som faktureras tillsammans. 


VIVARABATT

För workshops, kollo, repertoarkurser mm gäller VIVA-rabatt. Går du en ordinarie kurs under terminen får du rabatt på dessa kurser, då är rabatten alltid angiven i kursinfon, och för att ta del av den kryssar ni JA för VIVA-elev i bokningsformuläret. TERMINSTIDER

Under varje kurs står när kursen startar och hur många tillfällen den består av.


Höstterminen pågår generellt september-december.

Vårterminen pågår generellt februari-maj. 


Vi har ingen verksamhet under skollov (sportlov, påsklov och höstlov) samt på röda dagar och allmänna helgdagar, om inget annat specifikt anges i din kurskallelse eller i separat information.


För att vi ska kunna starta en kurs krävs ett minsta antal deltagare. Vi förbehåller oss rätten att skjuta upp en kursstart eller ställa in en kurs om minsta deltagarantal ej är uppfyllt.


När du skickar in din anmälan samtycker du till dessa villkor.KÖPVILLKOR PROFILMATERIAL

Reklamation

Om det är något fel på din beställning har du rätt att reklamera den. Kontakta oss och förklara varför du vill reklamera den.SÄRSKILDA VILLKOR FÖR KOLLO, KORTKURSER OCH WORKSHOPS:

Begränsat antal platser. Efter anmälan får du bekräftelse på om du fått plats inom några dagar. Blir du erbjuden en plats är anmälan bindande.

Kursavgiften betalas i förskott, du får en faktura i ett separat mail innan start. Vid avbokning senare än 7 dagar innan faktureras 50% av deltagaravgiften.
Vid avbokning på startdatum eller senare faktureras du för hela kursavgiften.


Vid sjukdom eller skada som gör att du helt måste avbryta kursen återbetalas kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg.