INFO

OM VIVA DANS & TEATER


KURSVERKSAMHET


Vi har dans- och teaterkurser för barn, unga och vuxna, nybörjare till fortsättning - medel, i Dieselverkstaden, Bagarmossen och Skarpnäck.


Danskurserna för unga och vuxna utgår huvudsakligen från modern / nutida dans och jazzdans.


I de flesta av våra kurser ingår deltagande i en uppvisning vid terminens slut,  självklart frivilligt.


NORMKRITISK PEDAGOGIK


Alla våra kurser bygger på normkritisk pedagogik. Det kanske inte märks vid ett första möte, då det känns som "vilken kurs som helst", men i praktiken innebär det att alla vi som undervisar i VIVA strävar efter att vara medvetna om hur vi undervisar, vilka ord vi använder och vad vi väljer för musik till våra lektioner.


Vi strävar efter att jobba normkritiskt - för att alla ska vara inkluderade och känna sig trygga, oavsett vem en är, hur en ser ut eller vad en har för förutsättningar.


PROJEKT & ARRANGEMANG


Vi driver en verksamhet som vilar på starka värderingar om allas lika värde och tron att konst och kultur är livsviktigt för människor.


Därför vill vi skapa plattformar för dans, teater, möten och gemenskap både i och utanför vår ordinarie verksamhet.


Det sker i olika former, som fristående workshops, små och stora arrangemang och föreställningar, kortare kurser med olika inriktning och lovkurser / kollo. 


FEMINISTISK SCENKONST 


Vi är också ett scenkonstkollektiv "ETABLISSEMANGET" med förkärlek för allt som är gränsöverskridande och kompromisslöst. 


Genom det jobbar vi med fristående produktioner som vi själva sätter upp och samarbeten med andra aktörer där vi uppträder i olika sammanhang.


SOCIALA MEDIER


Instagram: vivadansoteater


KONTAKT

Telefon: 0701303883