det FUNKar

Det FUNKar

Dans och teater för dig med intellektuell och/ eller kognitiv funktionsvariation

En kurs där vi tillsammans i grupp dansar och spelar teater. Genom dans utforskar vi vårt rörelsemönster genom olika dansövningar samt lär oss en koreografi med satta rörelser. Genom teater provar vi att agera på olika sätt samt övar på manus tillsammans. Lektionerna innehåller uppvärmning, teknikträning, eget skapande, repetition inför produktion och även tid för gemenskap och umgänge. Kursen avslutas med en föreställning med både dans och teater.

Vi utgår ifrån varje deltagares individuella förutsättningar och jobbar med gemensamt lärande. För att medverka på kursen bör du kunna delta utan assistent under lektionstillfällena.


Gratis prova-på

Var: DieselverkstadenDatum: onsdag 7/12Tid: 13:00-14:30Ålder: 15+ årKostnad: gratis

OBS! Begränsat antal platser, obligatorisk förbokning.

Kom och prova på dans och teater tillsammans med oss på VIVA. En gratis prova-på lektion där du får ett smakprov på hur det är att gå på kurs i dans och teater. Vi testar olika dans- och teaterövningar med fokus på gemenskap och konstnärligt utforskande. Efter prova-på tillfället kan du välja om du vill anmäla dig till vårens terminskurs.

BOKA PLATS 7/12


det FUNKar - terminskurs

ålder / nivå: 15+ årdag / tid: onsdag 15.30-16.30lokal: Dieselverkstaden pedagog: Linn Ramström & Matilda Fredrikssonkursavgift: 2200 krdatum: TBA, 12x60 minkurskod: det FUNKar

BOKA DENNA KURS